Mede mogelijk gemaakt door

Welkom

OP VITESSESHIRTS.NL

Heb je een geel zwert hert?! Dan zit je hier goed. Je vindt hier de historie van onze club, digitaal weergegeven. Van Europees voetbal, Onze Helden, Documentaire tot heel veel shirts.

Wil je iets weten over onze collectie, of ben je zelf in het bezit van iets waar je meer over wilt weten? Ook als je mogelijk iets aan het museum wilt schenken is dit de juiste plek.

Via de volgende link [email protected] of Whatsapp 0641000075

We bedanken graag de (andere) verzamelaars en oud spelers die hun shirts ter beschikking hebben gesteld om de tijdlijn kloppend te krijgen en uiteraard de fotograaf Dennis Daamen! Ook de credits aan Niels Bruil van BEA Vastgoed waar we de foto’s hebben mogen maken. Ook bedanken we vvbfoto en Inge Wamelink (beheerder van de foto’s van haar man Jan Wamelink) voor het gebruik en beschikbaar stellen van het fotomateriaal. Heel veel plezier met het bekijken van het resultaat!

Football Memories

Football Memories bij Pleyade 💛🖤

Vitesse Football Memories is een initiatief wat is ontstaan in Groot-Brittannië. Aan de hand van ‘Football Memories’ kaarten en diverse attributen werd onder leiding van Jan Willem Gijsbers ★ en een zestal vrijwilligers het gesprek aangegaan met vijftien ouderen. Door het project herleven de deelnemers mooie herinneringen van vroeger.

Het doel van het project voor Vitesse (Betrokken) is om voor de deelnemers leuke bijeenkomsten te verzorgen. Het programma heeft door de streng geldende maatregelen van de verzorgingshuizen ruim een jaar stilgelegen. Zowel deelnemers als vrijwilligers waren ontzettend blij weer aan de slag te mogen. Enorm trots om hier ook een bijdrage aan te kunnen leveren.

MOODVIDEO’S

Dit is Vitesse