Claudemir

Foto FC Update

Bron wikipedia

Geboren in Macaúbas, Claudemir Domingues De Souza begon zijn carrière bij São Carlos, voordat hij bij de Nederlandse club Vitesse kwam in februari 2008. Na twee seizoenen verhuisde hij in juni 2010 naar de Deense club Kopenhagen en de Belgische club Club Brugge in januari 2015. Op 18 juli 2017 tekende Claudemir een contract voor twee seizoenen bij de Saoedische club Al-Ahli. Na slechts één seizoen in Saoedi-Arabië trad hij toe tot de Portugese kant Braga. In januari 2020 verhuisde hij van Braga naar Turkse kant Sivasspor.

Hoe kwam je bij Vitesse terecht?

It was my first club in Europe where i was very happy and made friends!

Het was mijn eerste club in Europa waar ik heel blij mee was en vrienden maakte!

Wat is je hoogtepunt bij Vitesse?

My highlight I think that i played two very good seasons at Vitesse … Playing at a high level!

Mijn hoogtepunt is geweest dat ik bij Vitesse twee hele goede seizoenen heb gespeeld … Op hoog niveau!

Als ik aan Vitesse denk denk ik aan…

Really when i think of Vitesse Theo Bos always comes to my head and my friend Nicky Hofs and above all that beautiful stadium Gelredome.

Als ik aan Vitesse denk, komt Theo Bos altijd in mijn hoofd en mijn vriend Nicky Hofs en vooral dat prachtige stadion Gelredome.

Mooiste wedstrijd?

My best game that i always remember was when we won a 4-1 of Ajax. Where i had the happiness of 3 assists … and it was a game that was marked because it was against one of the greatest teams of The Netherlands.

Mijn beste wedstrijd die ik me altijd herinner was toen we 4-1 van Ajax wonnen. Ik had het geluk 3 assists te maken … en het was een wedstrijd die werd gemarkeerd omdat het tegen een van de grootste teams van Nederland was.

Mooiste shirt?

The number 7 t-shirt will be kept in my heart … and of course the Vitesse t-shirt is one of the most beautiful in the world … and I will always remember the joy that i had at Vitesse and the city Arnhem … and I still dream of being able to come back and end my career at Vitesse. 

Het nummer 7 t-shirt zal in mijn hart worden bewaard … en natuurlijk is het Vitesse-t-shirt een van de mooiste ter wereld … Ik zal me altijd de vreugde herinneren die ik had bij Vitesse en de stad Arnhem … en ik droom er nog steeds van om terug te komen en mijn carrière bij Vitesse te beëindigen.

.
Scroll Up